/
/
Трпезариска маса 8
Sale!

Трпезариска маса 8

20.000,00 ден

Димензии

Ширина: 160 cm
Длабочина: 90 cm
Висина: 40 cm
Тежина: 25 kg

Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart