/
/
Трпезариска маса 7
Sale!

Трпезариска маса 7

23.500,00 ден

Димензии

Ширина: 160 cm
Длабочина: 85 cm
Висина: 86 cm
Тежина: 25 kg

Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart