/
/
Трпезариска маса 4

Трпезариска маса 4

49.000,00 ден

Димензии

Ширина: 165 cm
Длабочина: 90 cm
Висина: 86 cm
Тежина: 25 kg

Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart