Зое

5.200,00 ден

Димензии

Ширина: 52 cm
Длабочина: 50 cm
Висина: 86 cm
Висина на седло: 48 cm
Тежина: 7 kg

Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart