/
/
Полица 1

Полица 1

36.900,00 ден

Димензии

Ширина: 160 cm
Длабочина: 42 cm
Висина: 86 cm
Тежина: 35 kg

Категорија Ознака
Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart