/
/
Лампа 3

Лампа 3

2.450,00 ден

Димензии

Ширина: 30 cm
Длабочина: 20 cm
Висина: 50 cm
Тежина: 5 kg

Категорија Ознака
Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart