/
/
Комода 1

Комода 1

25.000,00 ден

Димензии

Ширина: 180 cm
Длабочина: 40 cm
Висина: 90 cm
Тежина: 30 kg

Категорија Ознака
Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart