/
/
Даски за сечење

Даски за сечење

900,00 ден

Димензии

Ширина: 30 cm
Длабочина: 20 cm
Висина: 5 cm
Тежина: 0,5 kg

Сподели
Посетете го нашиот продажен салон за повеќе информации.

Слични производи

Shopping Cart0

Cart